Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka/senryu


Före slowfoxen


Tyngdlagen hävdes
hon dansade fritt, jag minns
blicken strålade

med barnsligt öppet lyster
sågs hon skåda igenom




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-29 16:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Lätt som en älva lyfter orden och ger ett möte med sann glädje.

Tack för underbar läsning i denna din bok.

Eva
2009-02-01

  Cris
jag svävar

jag som tycker om att dansa får ju lust nu :-)

lycklig är hon som dansar
2007-01-30

  Anna H
Den här tycker jag mycket om. Det är en härlig känsla i den. Men när jag läser den tänker jag att egentligen skulle den vara lika vacker endast med de tre första raderna. Tack för härlig läsning!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP