Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap



Vänskap är som en sommarvind

Du kan inte hålla den

Men känn doften

Smaka på den

Men du kan alltid

KÄNNA DEN

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G