Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tempon

 

du tar tid

 

medan min puls

hoppar tresteg

 

mot nya rum

att möblera




Fri vers av molly crayons
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-01-30 02:50



Bookmark and Share


  Antropofagen
Trestegsraket... med rymd!
2007-02-01

  Agnes
*Gillar*
Finner inget konstruktivt att skriva förutom att jag gillar pulsar som hoppar tresteg. Upptäckte ett leende i mungipan medan jag läste dina rader om och om igen.
2007-01-30

  alfa
Denna lämnar mycket övrigt att fundera om.
Precis som jag tycker att det ska vara. Skön!
2007-01-30

    ej medlem längre
oj.. läste nu..
vilken deja vu.. !
vackert vackert
molly c
2007-01-30

  Christer VIP
du är alltid en fröjd
att läsa

/c
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons