Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and he said:


Du kan få ligga ytterst

Älskling kom hit till mig!
Saknar dig!
Du kan få ligga ytterst...
Och jag kan bara hålla om dig.

Snälla kom och bara var här med mig,
bara var här så jag får se dig,
du ser fantastisk ut, som bara du kan
Får jag krypa under täcket?
Till dig?

Snälla älskling, kom. Du kan få ligga ytterst...




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127