Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörru!

Mitt hjärta saknar dig...




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-01-30 03:16



Bookmark and Share


  Zabina
Smärta.
Att en rad kan vara så känslofylld.

Man kan ju inte låta bli att undra vem det är du saknar så,
var har han tagit vägen?
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127