Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan stå där och trampa!

Ibland knackar du på min dörr...
Försiktigt avvaktande
står du där och väntar på
att jag ska släppa in dig...
Jag kan höra hur du
skruvar på dig oroligt,
och sedan knackar du
ännu en gång, lite hårdare nu...
Försöker påminna mig om saker
som skulle göra att jag
släpper in dig...

Men vet du en sak?
Du kan stå där o trampa!
In till mig kommer du inte...
Jag känner igen dig..
Jag vet ditt namn...
Ångest.
Stick, gå, försvinn!
Jag är stark nu...




Fri vers av sunnanvind
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-30 07:28



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
wow...jaa den känslan har ju ofta trängt sig på ....
2007-01-30

  Gawain
Verkligen bra, gillar slutet. Livets alla plågoris bör hållas på behörigt avstånd från hjärtats ömma helgedom...
2007-01-30

  nettizen
Helt rätt! Håll f*nskapet utanför! Det är där den hör hemma.
2007-01-30

    Maria Malm
Bra. Stäng alla dörrar och fönster.
2007-01-30

  Berra Bäver
Bra. Stå på dig. Tejpa igen brevlådan, ångest behöver bara en glipa.
2007-01-30

  Lena K Nilsson VIP
Stå på dig...släpp inte in!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind