Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urverk

det tickar
allting vrider sig
runt axeln

nästan ljudlöst

bara ljudet
från horisontens
friktion
mot stjärnhimlen

avslöjar rörelsen

ögonen slutna
sover
saknaden av ljus
omfamnar mig

natten är
öm

tillåtande

jag sträcker mig
efter bilderna

scenerna
passerar

blickarna
vänds bort
från mig

jag gör detsamma

letar efter tiden
ser klockslaget

kriget kommer
att förloras

men inte
av mig




Fri vers av mgns
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-01-30 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns