Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Jag inandas din närhet då vi är tillsammans
Ska försöka minnas doften av dig
den dag du är långt ifrån mig...
Jag memorerar din stämma i mitt inre
så jag ska komma ihåg
då du tystnat...
Dina ord sparar jag
långt där inne in i mitt hjärta...
så de ska förbli levande i evighet!
Din person har för alltid fastnat på
min näthinna...
Ditt leende är för alltid
Du finns inom mig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-30 11:54



Bookmark and Share


    Maria Malm
Evig kärlek. Vackert skriven.
2007-01-31

    Lindizz
väldigt djupt och starkt förmedlat..fint ..man blir berörd
2007-01-30

  Lars Granlöf
Själakärlek.
Fint
2007-01-30

  nettizen
Åh..... nu vill jag också ha nån som jag känner så där för....
Eller... näää, egentligen inte.... men man blir himla berörd och rörd när du skriver såhär. Det är vackert.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind