Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU GIFTER DIG INTE MED NÅGON DU KAN LEVA MED


DU GIFTER DIG INTE MED NÅGON DU KAN LEVA MED
DU GIFTER DIG MED EN PERSON SOM DU INTE
KAN LEVA FÖRUTAN

MR G




Övriga genrer av Mr G
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-01-30 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärdigt
2007-01-30

  Lilla My* VIP
Så sant som det var skrivet!
Hoppas alla kommer ihåg det*
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G