Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skilda världar igen (suck) och lite för mycket romantiskt men ibland känner jag för det!


Under den farliga månen

Under den farliga månens glans
bjuder jag upp dej till dans
Du är nattens älva
jag är skymningens sista ljus
du får mej att skälva
i de mörka timmarnas rus
Slagskuggorna viker i förundran
när vi rör vid dem
Jag ser på min fe med beundran
och ber henne följa med hem
- Nej, jag stannar här
under fria himlarnas brus
Du vet inte vad du begär
det här är mitt hem och mitt hus
Så vi ses, min käraste vän
för jag vill också vara med dej
nästa gång natten bär hän
men nu dansar du med mej
tills morgonen gryr
och vi båda flyr

till våra skilda världar.





Fri vers av Dionysius
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius