Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömniga snöbolster

 

färglöst fast i färg

en filt om benen

ett landskap i vitt

 

vi måste skynda oss ut

upptäcka varenda stjärna

innan vi blir gamla, älskling

 

vi måste göra historier som vi

kan hemlighetsle åt sedan

 

och jag har gärna

mitt huvud gömt i ditt knä

men vi måste leva vakna också




Fri vers av molly crayons
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-01-30 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons