Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solar plexus längtan

 

jag vill få dig att brinna

som tusen solar

 

väva in dig

som trådar av guld

i mitt tyg

 

att du ber mig

och det är jag

som svarar




Fri vers av molly crayons
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-01-30 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons