Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas nuet.. (070131)


Låtsasmorgon..

Blekblått sken från fönstren..
Kaffedoft..
Vattenstänk nedanför badkarskanten..
Grus i ögen..
Förväntan..
Förtvivlan..

(Morgonen är definitiv..)

Men i ärligheten namn..
Fyra timmar är ingen natt..
Drömmarna hann inte ens landa inuti..
Morgonen va allt annat än här när ögonen exploderade upp..

(Lögnen sjunker in..)

Man kan väl få låtsas lite..?
Tänker inte låta gårdagen genomsyra mig..
Idag är nu..en morgon..klar..
Igår va då..ett virrvarr..dimmigt..

(Förträngningen är konstant..)

Gud..ge mig förmågan att inte förstå mig själv..
Bara just nu..en endaste liten morgon..
Låt mig bli förvirrad..lurad..
Vill inte veta om..

Tiden är iallafall på min sida..
(Kan vara första gången någonsin..?)
Man får va glad för det lilla..

Ehrm..
Godmorgon..

(På låtsas..)




Fri vers av £ind@
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-31 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En inre dialog som sitter! Så sanningsenligt.
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

£ind@
£ind@