Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara ensam kvar..utan att bett om det.. Med anledningar man aldrig fick chansen att varken höra eller förstå.. Det krävs så mycket..att resa på sig.. Att resa på sig är oxå det enda som krävs..


Resandet.. 1

Så jävla skitont..överallt..
Viljan är dampig..men orken autistisk..
Nu är det morgon på riktigt..
Skitmorgon..

Vaknade med munnen torr..
Öppen..
Tom..

Ögonen sparkade mig i huvudet..
Som två svikna 5-åringar..
Det skiter jag i..dom har inte gjort sitt jobb..

Spejade dåligt..
Förtrollande my ass..
Sparka på ni..sparka hårt o länge..

Hjärnan kontrar med att kasta miljoner nålar..
Rakt ut genom dom blå/röd/vita 5-åringarna..
Så går det..
Ni skulle för helvete legat steget före.. (!)

Katten ska ha mat oxå..
Påsen på 10 liter är det sista jag orkar fightas med..

\"Plötsligt händer det..\"

Jag har lagt i ett decilitermått..
Jag behöver inte hälla ur öppningen på 15 kvadratmeter..
Ner i en skål lika stor som min hand..

(gnuggar snorungarna varsamt)

Sluta..
Jag tror jag behöver er iallafall..
Och för guds skull..låt hjärnan få vara ifred..


Den har precis gjort min morgon..


Jag reste mig..ett helt decilitermått..




Fri vers av £ind@
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-02-01 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

£ind@
£ind@