Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghetens styrka..



(Du är så hård..)

Inget är så underbart som när ditt hårda skal fastnar

i min mjuka kind..


Utan att ens veta om det vässar du min nål

att sy ihop dom håligheter andra penetrerat..


Trådrullen hänger runt min fot

därför sover jag alltid med den utanför täcket..


Vill inte trassla in oss (dig)

vill vara okomplicerad..


Är så trött..


Önskar jag fick sova hos dig

en sista natt..


Med foten utanför täcket

och kinden mot ditt hårda..


Du fattas mig..











Fri vers av £ind@
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-02-01 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

£ind@
£ind@