Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me vs. Agorafobi..

Jag blir starkare..inombords..
För varje dag du tvingar mig stanna..inomhus..
Jag kan intala mig själv att du egentligen inte alls styr mitt liv..
Att jag endast låter dig få tro det..?

[Släpp mig!]

Minns inte längre hur det känns utan..
Tiden går..och går..medans jag står still..
Overklig influens på min verklighet..
Hur kunde jag släppa taget..?

[Släpp in mig!]

Det skrämmer mig att behöva gå upp till kamp..
Iallafall med allt jag har..
Du är omfattande..
Tänk om jag förlorar..?

[Släpp ut mig!]

Tryggheten finns i att alltid ha något kvar att göra..
Att aldrig riktigt möta dig..
Jag vet så väl att det är detta du äter till frukost..middag..lunch..
Att jag är så rädd om tron på mig själv att jag inte ens utnyttjar den..

OM jag inte vinner..
Om jag inte kan..
Om jag inte orkar..
OM jag ger allt..

[Släpper du mig då?!]


Ge tillbaks det som är mitt..

Ge M I G tillbaks..







Fri vers av £ind@
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-31 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

£ind@
£ind@