Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resandet.. 2

Jag har nog aldrig ansträngt mig så här mycket
för något så meningslöst..

Duscha..
Föna..
Bysten måste framhävas..
Häcken skumpa..
Skorna va femint toppiga..

Kylan får mina mörkbruna lockar att se gråa ut..

Jävla skit oxå..

\"Ett paket menthol tack..\"
Fort fram med mynten
jag räknat ca 289765625 ggr innan..

Sträcker på mig lite extra..
Som om jag skulle falla ihop annars..

(Som om..? Testa FÖR JAG skulle osv..)

Käften nu..!
Jag skriver poesi..

Jag såg ut att veta var jag skulle..
Att jag hade en plan med allt..

Illustrerad vetenskap..

Jag va på väg hem igen..
På alla tänkbara plan..

Äh..

Skitsamma..

Orka låtsas det är något annat än bitterhet..


Jag gav mer för en gubbe på Statoil än jag gjort för \"dig\"
på en hel vecka..


(Du skulle sett mig..)



Jag reste mig..en hel jävla klack..




Fri vers av £ind@
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-01 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

£ind@
£ind@