Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastän jag var rädd

I rädsla för att vara jobbig var jag tyst
men sen kom jag på
Det finns så många andra
som kan prata
utan att vara rädd

I rädsla för att vara jobbig pratade jag
i alla fall
För det finns ju så många andra
som kan prata
utan att vara rädd

I rädsla för att vara jobbig pratade jag
och kände mig ganska glad
för jag hade lärt mig
att prata
fastän jag var rädd




Fri vers av Kakaan
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-31 19:31



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
I den här världen är det bara dårar som inte är rädda, vännen. Det är inte en fråga om att ha rädsla eller inte, det är en fråga om hurvida rädslan skall få ha dig! Och det har den inte.. Go for it..
2007-07-09

    amalia
de var vacker hur du kunde upprepa ett stycke men endå få fram skilnaden som många kan känna sig för att prata och det fens någ annat du även menade som finns mellan raderna det var bra att du tog något som varså klart exempel.
du är jätte bra
ha det bra
2007-06-12

  Bissen
Bra, sluta inte prata, det är så härligt när man vågar ta steget!
2007-04-10

  Deniiise
Du fångade mig där i dina rader. Känner precis likadant.
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan