Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg...

Snälla kom ihåg mig
Kom ihåg mig nu
när vi skiljs åt

Kom ihåg de varma
sommarnätterna
när vi badade nakna i sjön
Lekte som små barn
oförfärade av vår nakenhet
Inget gömde vi undan
för varandra...

När vi kände den första kalla
vinden och snön började dala
lekte vi återigen
som barn i det vita mjuka
snötäcket...

Snälla minns mig nu när går
Du var där för mig
Och jag var där för dig...

Snälla minns mig nu när vi
skiljs åt!
Minns våra stunder , göm dem i
ditt hjärta...
Låt ingen någonsin ta
dem ifrån dig...
Jag ska minnas dig...
Min underbare vän!




Fri vers av sunnanvind
Läst 816 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-01-31 20:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Får gåshud ..så griper detta mig..minns en egen vän
2008-08-22

    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet!
2008-05-22

  Dessie 35
vilken text påminner mig om min bästa vänn när vi lekte oskylldigt nakna på stranden..
2007-12-22

  Mr Markus
Det här var så underbart bra. Väldigt fint skrivet...
2007-08-21

  Michaela Dutius
STARK DIKT! Full av vemod - men ändå förhoppning \"minns mig nu när du går\"
2007-05-03

  devilsangel
Helt underbar! Jag får tankarna på Ronja och Birk i Ronja Rövardotter :)
2007-03-18

  issac.a.m
Ett moln, ett kärleks brev från en annan planet
2007-02-08

  Arowana
Det låter tungt av en sorg i denna text. En väldigt fin, långsamt vandrande väg av ord som smeker gångna minnen. Underbart!
2007-02-01

  Lars Granlöf
Skulle passa hur bra som helst som en låttext. glädjesorgen känns så, å så grymt bra.
2007-01-31

  nettizen
Den här var fin... får mig att tänka på en låt som skänkte mig mycket tröst när ett förhållande gick i kras (megakrossat hjärta) .... LeAnn Rimes "Please remember" .... lyssna på den nån gång om du får möjlighet.
Please remember me.......

Ja, jädrar vad jag gillade den här,den sparar vi till bokmärkesgalleriet!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind