Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära men ändå så långt borta...




Långt nära*

 

En tanke når mig

långt ifrån

 

Strålande klar

med magiskt ljus

 

Glödande het

som vulkanisk lava

 

En tanke når mig

stannar nära




Fri vers av Annette Andersson
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-02-01 00:30



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mmm... den är så fin!!! ... och titeln så passande!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson