Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning!



Det är nog okej
om du ger mig några skrapsår
jag måste ju lära mig
att sköta om mina skador

Men får du mitt hjärta att blöda
så får du skicka någon
som kan ge mig första hjälpen
för jag kommer inte orka
att resa mig igen!

Det är nog okej
om det svider lite och skaver ibland
men när marken försvinner
under mina fötter
behöver jag en hand att hålla i




Fri vers av Jojo
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-02-01 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo