Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

´´´´´´´´

 

det regnar vykort

handstilen ser ut som tryckt

 

ur österland kastas genomskinliga linor

med emaljerade fiskedrag

 

och de kallar mig drömsk

 




Fri vers av molly crayons
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-02-01 14:06



Bookmark and Share


  K*
hmmmm
härligt friska bilder får jag inom mig
av det här

tjusiga rader
verkligen
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons