Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Synbarhet


Svårt genomskåda
det som är osynligt för

ens eget öga




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-01 15:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så får man vänta på att ljuset gör det osynliga synligt.
Kloka ord.

Eva
2009-01-31

  Miss Mod
Som om det inte finns...
2009-01-03

  fågel grå
Omöjligt skulle
jag vilja säga.

Du är klurig du . .
2008-10-24

  minette
yessssssss,,,man ser ju bättre genom andras :)))
2007-02-02

  Sunlight
Fullträff! Skarpsynt upplysande...
2007-02-01

  Anders P VIP
Ja, det är många som mörkar nu. Snyggt.
2007-02-01

    Lillemor
Synnerligen skärpta linser
2007-02-01

  Cris
ja..eller hm...knepigt..känns
som om man kan skåda igenom just
för att det är osynligt och alltså
genomskinligt ... osynligt.. finns
för annars vore det ingenting
och något är det fast just svårt
att genomskåda och nu vet jag
inte längre var jag är... :-)
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP