Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allitterationer på T Hade tänkt spara den till efter vintern, men det verkar ju inte bli något av den årstiden i år.


Töväder

Titta! Titta, töväder!
Takdropp
Trasten talar
Tättingar träter
Trädgårdslandet tinar
Tulpaner, tazetter
Tindrande tussilago
Tjällossning
Toppentider!




Fri vers av Lillasyster F
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-02-01 16:01



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känner vårsolens värme vid husväggen! Tack!
2007-02-01

  "Silver" VIP
Snygga T, till och med Tö!
Vad är tättingar ... ? och tazetter ... ? (Fåglar och blommor? kommer att lära mig två nya ord av den här dikten).

"Tindrande tussilago", underbart!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F