Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smältsnö i skorna



ibland gråter jag
men bara inombords
riktiga tårar är farligt

den där osynliga gråten
kommer smygande
liksom ångesten

ångesten är som
smältsnö och regnvatten
som läcker in i skorna

ibland gråter jag
när längtan övertar
mitt förstånd

men bara med de där
osynliga tårarna
i ensamhet

för att ha nåt riktigt att gråta över
gör jag om och om igen
illa mot mig själv

ibland gråter jag
när jag vill att
du ska se mig




Fri vers av Jojo
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-01 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo