Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brister snart!



jag vill ha

värme
närhet
och tröst



som ett litet barn
vill jag ha

trygghet
kärlek
och bekräftelse



det kryper av oro i hela min kropp
när jag vill att där finns någon
som vill ge mig det jag behöver:

att bli förklarad!




Fri vers av Jojo
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-02-01 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo