Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling...

Älskling....
Känner du rytmen i mitt blod
att det sjuder av åtrå till dig...
Jag vill smekas av dig
Av din kärlek bli mättad
Känner du hur jag sakta
gör mig beredd
Att lägga till i din hamn...
Jag vill lägga ankar
och stanna i din famn för evigt!

Älskling....
Hör du mina viskningar
och rop till dig
Vill vara din
Förevigt!!!
Hör du mitt hjärta ropa ditt namn?

Älskling....
Känner du min kropp som skälver
i min längtan till dig
Min lust som vill smaka din...
Jag är din... Jag är din...Jag är d...
Förlorlorad i dig....




Fri vers av sunnanvind
Läst 1376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-02-01 21:24



Bookmark and Share


  Gryft
Vackert..
2008-11-09

    kebabmnster
väldigt bra skriven :)
2008-09-25

  aol
så härligt senuellt vackert så ömsint blev så berörd

läs min dikt älk den är som ett komplement till din underbara dik
2008-01-29

  Micael Axelsson
Vilken sjudande rytm, som balanserar helt perfekt. Man känner känslorna i varje rad, och när jag läser den sista raden, sitter jag med ett stort leende.

Mjukt, ömsint, älskande, och framförallt så kärleksfullt.

Det är underbart hur du för en fram tillsammans med din dikt.
2007-12-22

  Diffusiaria
gillade..
2007-12-07

  albertina
älskling.....
känner du rytmen i mitt blod
att den sjuder av åtrå till dig.
åh härliga ord som får min mage att
göra små volter=)blir varm och ett leende
infinner sig på mina läppar
2007-11-17

  stefan.g
Härlig sensuell dikt som väcker vackra ömma känslor. Bra skriven!
2007-11-11

  Lejonhjärtas poesi
Ljuv kärlekspoesi till din Älskling...
2007-07-24

  Jan Linderoth
Erotisk, sensuell och mycket öm, kroppsnära upplevelse. Det kunde tydligen en dikt vara! du lyckades!
2007-04-24

  VITRIOL
Åh så fint och hett... Blodet liksom ändrar riktning och vill vill vill.
2007-03-09

  Lennart Ekman
Var på besök och fann denna underbara längtan.
Du är redan etablerad bland de stora mening min
2007-02-22

  SMLU
Fint, verkligen fint skrivet!
2007-02-12

  Annelie E.B
jättebra skrivet:D
2007-02-11

    M
denna var riktigt bra. Lägga till i din hamn..här fick du till det, bra
2007-02-10

  issac.a.m
Jag föll för din dikt redan första meningarna. .
.. Ett ord - underbar......... underbart ordval, underbart flöde........
... Sååå härlig att läsa! ...
Väldigt kraftfullt o fint skrivet...
2007-02-08

    M
Å vad fint skrivet.
2007-02-08

    Jimmy Freiding
Den var riktigt fin faktiskt!
Gillar takten i ditt skrivande.
2007-02-03

  Freeman
Helt otroligt underbar text/dikt!!! Mästerligt skrivet, du får huden att knottras!
2007-02-02

  sabina stark
Mycket fin.
2007-02-01

    johanna1234
*ler*
mycket mycket fint
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind