Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
here we go again



Jag tycker om ditt obeskrivbara skratt

 

NEJ

jag kan inte låta bli att spänna små

muskler i händerna

att kisa med ögonen

när jag känner att du blickar åt mitt håll

 

Jag kan inte låta bli att resa mig

upp och svänga med höfterna

förbi dig

och att le inombords när jag

känner dina blickar

just där

 

Jag är född till det här och

jag kan inte låta bli

för till sist försvinner

allt som är skillnaden mellan rätt och fel

och jag drunknar i ditt skimmer

 

 

 

(döm mig inte
för dina ögon
är min lag)

 




Fri vers av volatile
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-02-01 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile