Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är avklädd igen



Ja så har hon gjort det igen,
lagt sina kläder i någon annans rum
fast det inte fick ske
Hon har lagt ansvaret för sitt liv
i någon annans händer,
någon som inte bett om det
Hon är uppslukad av hans uppmärksamhet
och glömmer sitt riktiga liv
fast det inte fick ske
Nästan avudsjukt längtar hon
väntar och önskar
att hon ska få bli nummer ett
Drömmen och verkligeheten
glider åter isär
och ökar hennes ångest igen

\"När ska du förstå?\"
vill jag skrika åt henne
\"att ansvar för ditt liv har du själv!\"




Fri vers av Jojo
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-02-02 11:50



Bookmark and Share


  Albert
du beskriver det här så äkta!
och så naket
Du är en bra poet, du!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo