Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkans fängelse



Ska resa mig nu
jag har ju förstått
hur mitt trassel ska redas ut
Kan inte sitta här mer
i unken självömkan
jag vet ju hur jag ska gå
Men jag är så rädd
för kyla och mörker
så jag sitter kvar en stund
Jag hoppas igen
bara en endaste gång
att någon ska hjälpa mig ut




Fri vers av Jojo
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-02 11:54



Bookmark and Share


  Albert
ja, ett leende kan hjälpa långt
i det här djävla fängelset
(ursäkta ordvalet)
Nu ler jag till dig :-)
2007-02-02

  Jack E. Gladh VIP
Låter sig inte göras så lätt, men ibland räcker ett leende
från en medmänniska. Du beskriver våndan i egen maktlöshet.
Svårt fostra sig själv. Här går det fram väldigt tydligt och bra.
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo