Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanbäraren


Bara lammet kan bära fanan
i vår arme
om vi seger ska nå.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-02-02 13:32



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
en varg i spetsen för en här av får
(sånt förekommer) gör vad han förmår.
men vida mer förskräcker och förargar
ett får i spetsen för en här av vargar....
2007-02-02

  DanSan
**************************

Underbart Lars . . . Agnus Dei!!!

Guds offerlamm . . .

Blir ett bokmärke här!!!

Allt det bästa, Dan

**************************
2007-02-02

    sunnanvind
Den sparar jag.
Den säger oerhört
mycket! Och är sann!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf