Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lova

Varför ska jag ta din hand, följa dig
när du inte ett lyckligt slut kan lova mig




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-02-02 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127