Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo gramatiken är inte rätt på all utrikiska, men poängen är MMVII ,  och franskan var svår.  Jag kan för få ord på franska tyvär. och gramatiken... men skit i grammatiken, eller inte. Och jag kunde inte stava till Millenium, eller så kunde


MMVII

I en massgrav
begravde vi oss själva
ett avi av själens
hungrande händer


Millenium Mori
Verbatim In
Ibidem


De här tusenåren
som varit drömmar
vad är de nu annat
än anor från seklen
innan vi levde frihet


Minuti Morte
Vita Inferno
Incompleto


Och i våra minnen av
tiden som har gott
visar sig allt ändå
vara av helvetet
och utav himmeln


Morte mére
Ver  Il
Indigenes


Himlen begravd
under mina väntande händer
och av jord blir allt som kommit
förutom mina drömmar som är
av rymdstoft


Milleniumets Minuter
Verkställer Intelligenta
Idéer




Fri vers av virre
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-02-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre