Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför säger du att du känner dig ensam, när jag frågar hur du mår?

 

 

varför blev jag helt plötsligt så intressant
nu
när din pojkvän rest bort


var han lika intressant
som jag är nu
då jag reste bort
ibland
för jag gjorde ju faktiskt det


jag reste bort
till mitt alldeles egna lilla land
där du
aldrig sa att du saknade
den där glöden


jag saknade aldrig glöden


men det kanske vore dumt
att kalla mig dum
för inte visste jag
att det fanns en vältränad gosse
på ditt jobb
och att ni hade sex med varann
då och då


men jag var nog ändå
rätt naiv
då jag förlät
då jag inte förstod
inte anade
att du
min alldeles egna lilla älskling
skulle göra det igen


med han


och sen en annan


och det känns som om du
har glömt allt det där nu
som om du
söker det förbjudna igen


men en kropp
är inte tillräckligt för mig
jag
jag söker mer


och det min kära
kommer jag tyvärr aldrig
någonsin
att finna hos dig

 


igen






Fri vers av Bodja
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-03 14:04



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Bara titeln är suverän
resten bara flödar fram
ondvackra känslor
fyller mig
när jag läser dina ord.
Snyggt som fan!
/Åsa
2008-01-07

    susi
åhh den var såååååååååå bra
gillar verkligen den..
2007-02-10

    ej medlem längre
Men du...den här är ju förfärligt BRA skrivet!! Som rinnande vatten låter du dina sårade känslor komma i tryck och med bestämdhet avslutar du hela budskapet!
Suveren!!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja