Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERITAS NUMQUAM PERIT


VERITAS NUMQUAM PERIT

SANNINGEN DÖR ALDRIG

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-02-03 17:05



Bookmark and Share


  thyra
Nej aldrig och det är väl det. God text att läsa!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G