Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här med att stormtrivas

 

 

jag drömmer mig bort
i dina ögon


så snälla


slut dem


stäng in mig

 

 

 




Fri vers av Bodja
Läst 1252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-02-03 18:49



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
koncentrerat, kristallklart, och mycket mycket vackert

begåvat, poesi helt enkelt
2008-04-05

  camillala
så vackert!
2008-04-05

    ekb
fint.
2007-09-16

  Tove Meyer VIP
så kort och koncist och fantastiskt. jag ryser.
2007-02-18

  elinli
kan inte annat än älska den här :)
2007-02-11

    Josefin Johansson
Så bra, så bra.
2007-02-07

    carimba
ÅÅÅÅÅÅ så underbar!!! Den är alldeles alldeles fenomenal, en mittipricktext
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja