Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej du

 

jag kommer med

skador, med självbilder

och en idé om lycka

 

och jag kan se

oss göra saker

vi ännu inte gjort

 

men jag vet inte

om jag får vara med

i de bilderna

 

för jag bär på

hundra år av ensamhet

ärvd genom generationer

men det finns

någonting

här

 

hej du

jag fastnar

i de här konturerna

 

med tungan mot

även i sömnen

 

jag vet bara inte

vad de handlar om ännu

och vi kan handla

 

vi kan åka till ikea

vi kan välja ut saker

och nicka mot varandra

 

bara inte säga

att vi förstår

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-03 20:23



Bookmark and Share


  Molgan
idén om lycka
shit va bra ihop knåpade rader
allt sätter sig och en gammal bitter påminnelse kommer smygande över mig, vet inte om jag skall tacka för det, men dikten var bra, väldans bra
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons