Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var..

När gråten tagit slut

Finns inga känslor mer

Jag hittar inte ut

och rädslorna blir fler



Varför är det så tomt och kallt

Där inne i mitt hjärta?

Är detta verkligen allt?

Det finns bara smärta.



Finns det inget mer

Det regnar längst där inne

Tårarna blir fler och fler

Jag vill döda mitt minne



Var allt mitt fel?

Gav jag bort det du tog?

Hade du ingen del

I det faktum att jag dog?




Fri vers av Lapptanten
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-02-03 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten