Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter

Jag undrar och grubblar,
över vad jag snubblar,
de gånger jag faller illa
och fäller en tår helt stilla.

Jag undrar och tror
att det brevid mina fötter bor
en liten bitter och elak gubbe
som sträcker ut ett ben ur sin stubbe.

Men oftast vet jag ändå
att det jag oftast snubblar på
är mina egna tankar
och mitt sköra hjärta som bankar.




Fri vers av Lapptanten
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-02-03 22:17



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att textmelodin känns som om den inspirerats ifrån Elsa Beskows Tomtebobarnen - Ingen travesti alls, tvärtom känns det du förmedlar nytt, absolut inbjudande till och välkomnande förändrande perspektiv på ditt eget liv ...
Tycker om denna form av diktmelodi!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten