Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken


En bok på bordet
med gåtorna om livet
som du får tolka.

Är du som andra
och orkar inte läsa
fast du gärna vill.

Lyssna då på ditt inre




Bunden vers (Haiku) av Lars Granlöf
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-02-04 12:47



Bookmark and Share


  Azerola
Den här var såå bra Lars du förmedlar på sånt sätt att man rivs med att man vill läsa den. För jag har lyssnat på mitt inre nu och hittat det. Tack för den här.
2007-02-05

    Lindizz
ja tycker mycket om din dikt...
2007-02-04

  DanSan
***************************
Ja underbart livets bok . . .

den är väl värd att lyssna på!

mycket klurigt skrivit och funderat!

Allt det bästa, Dan

***************************
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf