Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågar du låta bli?
Det gör inte jag!



Lyssna till din inre röst

Våga vara dig själv
följ inte strömmen
Tänk om grupptrycket
leder dig till en dypöl
Och du missade havet
bara för att du inte
vågade gå motströms




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-04 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson