Jag är ett maskrosbarn.
Alla vi som är det, kanske kan känn tröst i denna dikten.
Eller så kanske man ändå kan tycka om den?
Skiven till en väninna.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett maskrosbarn.
Alla vi som är det, kanske kan känn tröst i denna dikten.
Eller så kanske man ändå kan tycka om den?
Skiven till en väninna.




Precis som jag


 

För precis som jag
kunde du varit död
många gånger om


Fast precis som jag
är du ändå alltid kvar


Det är så enkelt att
ta livet av sig

kan vem som helst


Det är däremot inte
alltid enkelt att överleva
trots det går att kämpa
och försöka vidare ändå


För att slåss för
känslan att vilja få
det bättre varje dag

tills andetagen andats ut


För precis som jag
så finns du alltid kvar
Du är en förebild jag
väljer att ha kvar




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-02-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson