Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skör tråd.


Bättre med en skör tråd
än ett rep
då man blir hängd.

Men då det gäller kärlek
är en skör tråd
de enda som finns att tillgå
så häng på.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-02-04 15:35



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Vackert... jag tänker på mina egna ord

http://tankeriet.blogspot.com/2005/02/skrsa.html

Tack!

/Åsa

2007-02-04

    Lindizz
en bra text, *ler
2007-02-04

  Lilla My* VIP
Så sant som det var skrivet!
Rolig o fyndig:)
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf