Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom min älskade

Kom min älskade
Var med mig
Var i mig

Andas med mig
Lev med mig
Jag behöver dig
Behöver konstgjord
andning av dig
Jag behöver dig
Förstå det

Låtsas inte om
att du inte vet
För du vet
Du ger mig hopp
Ge mig inte hopp

Jag behöver dig
Kan inte leva utan dig
Jag vill inte leva utan dig
Kan inte andas utan dig

Fatta det
Sluta driv mig till vanisinne
Snälla sluta
Snälla sluta
Snälla älskade
SLUTA




Fri vers av Merrlina
Läst 583 gånger
Publicerad 2007-02-04 16:22



Bookmark and Share


  Hating
<3
2007-02-08

  Pisces
underbar.
2007-02-05

  Pisces
underbar.
2007-02-05

  Freeman
Åh, så glad jag är att få se något nytt från dig, och så underbar din dikt är!!! <3
2007-02-05

  liten_snopp
\"Konstgjord andning\" Hoff så underbart du skriver <3
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina