Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myran myr

Ta anden i handen

Hoppa ut i luften av ångest

Handen följer var du än går

Går i luften av längtan till det okända

Luften,handen hoppar om du vill

Vill mycket sa myran myr

Myr hopp i den bängaloa sjön av gräs i pannan.




Prosa (Prosapoesi) av Mr.painter
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-02-04 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter