Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skurk av egen brevvåg

Som en sorgsen dag i minnet

Vinden utanför viner in i själen

Själen som för länge sen förtappat sej

En våning ner o sa hej o hallo din gamle skurk

Skurk av egen brevvåg

Är det många som skulle vilja va

Va är nåt om inte nån sa vad

Nåt vinden vill va och själen med

En sanning av sanningen i havets yta

Av missbedömande äkthet av inget

Inget som sagt skulle sägas allt.




Fri vers av Mr.painter
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-04 18:41



Bookmark and Share


  Emilia Berg
En till dikt som är väldigt vacker skriven, lite sorgsen.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter