Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömgångare

 

vi kunde bo

högst upp

på söder

 

vi kunde gifta oss

för att du ville

eftersom det

var viktigt för mig

 

så du frågade

eller så lät vi bli

för att allt

var så bra ändå

 

och jag ändå inte

tror på någon

jag inte känner

men på dig

 

och vi kunde ha

två barn

som kunde heta

molly och noa

 

de kunde ha

lockigt hår

och de djupaste

stormörka ögon

 

vi kunde hoppas

att ingenting farligt

skulle hända oss 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-02-04 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons