Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhetens öde

Liten ask i kungens hand öppnar upp skuggan i två mans land

Skuggan som bär sannigen sluter o öppnar sej i obehag

I händerna på medvetenhetens ord

Allt står still

I stillhetens öde

Askens inehålla av våra omedvetna känslor

Omger ödets blåa färg av sannigen i sett.




Fri vers av Mr.painter
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:20



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Den här dikten innehåller mycket. Kan det vara ditt öde som är i kungens hand?
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter