Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud brinner

Min hud brinner
färgen är fel
det är inte alla ögon som gör ont
det är allt de inte säger

min hjärna brinner
tankar om otillräcklighet
evighet
och allt är förlorat
i glömska

mitt hat brinner
min röst är ett vapen
fångad i ett vaakum
slagen i bojor,
av hopplöshet

mitt hjärta brinner
för en skugga i ett öga
var det en dröm
eller var det,
bara du




Fri vers av Herr Ångest
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest