Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

crescendo

 

rör mig mjuk med

din hårda värme

stryk mig mot

dina kontraster

där mellan strävt

och den allra

renaste pojken

lägg mig ned

under månen

lägg dina ögon

djupt i mig

viska din tunga

din kropp

tills du hör mig




Fri vers av molly crayons
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-02-04 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons